Před časem jsme se přestěhovali do nového bytu na Ládví. A spolu se stěhováním vyvstala i otázka, kam budeme v nové lokalitě chodit na jídlo. Člověk si občas rád vyrazí, ale nechtěli jsme kvůli večeři jezdit přes půlku Prahy. Zelený Dvůr jsme objevili až na čtvrtý pokus.

Číst dál...

Dostala jsem nádhernou zpětnou vazbu od jedné klientky:

"Hanko, nejraději bych vás objala za podporu a pozitivní zprávy. Pracuji hodně na sobě a baví mě to. Díky Vám, zelenáčům, miminku... Prostě chci žít... Zdravě žít... Díky je zatím málo!!!"

Požádala jsem paní Blanku, aby pro vás sepsala svůj příběh, tady je: 

Číst dál...

Zdá se, že pro většinu z vás je bezlepkové pečení velký oříšek – měla jsem to na začátku úplně stejně. Když jsem ze začátku zkoušela dělat bezlepkové pečivo z kypřícího prášku, bylo to sice poměrně dobré, ale rychle to tvrdlo a z houstiček byla brzo hromada drobků.

Číst dál...

Musím se přiznat, že tohle už byla pro mě trochu výzva. Posunout se od klasického lineckého ke špaldovým sušenkám bez cukru byl první krok. Ale bezlepkové, bezvaječné, bezmléčné a bezcukrové sváteční pečivo, toho jsem se dlouho obávala. Proto jsem si na pomoc s vytvářením tohoto receptu vzala svou velmi dobrou kamarádku Sylvii Gaarovou.

Číst dál...

Za pár dnů to bude rok, co nám vstoupil do života náš báječnej okatej Jeremiáš, a protože to byl rok krásný, ale také dost náročný a místy hodně bolestný, nedá mi to a musím bilancovat. Po naprosto bezproblémovém těhotenství a porodu přišel na svět zdravej klučina. Až na rotavirovou infekci, kterou si malej přivezl z porodnice a kterou zdárně překonal, jej zpočátku nic netrápilo.

Číst dál...